Partneři

Hlavní partneři

město Šumperk

www.sumperk.cz

Bránou Jeseníků je nazýváno město Šumperk. Město proslavené práškovou metalurgií i textilní výrobou. První písemná zpráva pochází z roku 1278. V současné době je Šumperk nejdůležitějším hospodářským, správním a kulturním centrem severozápadní Moravy. Ve městě je celkem 55 nemovitých kulturních památek a samotný Šumperk je vyhlášen městskou památkovou zónou.

 
 

Olomoucký kraj

www.kr-olomoucky.cz

Olomoucký kraj se síldem v Olomouci je vymezený územím okresů Jeseník, Olomouc, Prostějov, Přerov a Šumperk. V Olomouckém kraji se nachází mnoho kulturních a historických památek (např. hrad Bouzov, zámek a ruční papírna Velké Losiny, poutní místo Svatý Kopeček nebo Lovecké muzeum na zámku v Úsově). Centrem kraje je univerzitní město Olomouc.

 
 

Škoda Pars a.s., člen skupiny ŠKODA

www.parsnova.cz/

Škoda Pars a.s. je tradiční česká firma s významným postavením na domácím trhu v oblasti výroby, modernizací a oprav kolejových vozidel.

Od roku 2008 je Škoda Pars a.s. součástí skupiny Škoda Transportation, která má v oboru dopravního strojírenství silné postavení na domácím i světovém trhu. Začlenění do skupiny podpořilo celkovou stabilizaci společnosti a vedlo k jejímu růstu. Spojení zázemí silné skupiny a více než 70ti let zkušeností společnosti Škoda Pars a.s. vytváří důležitý předpoklad pro úspěšné působení na trhu při naplňování požadavků klientů a pevné zázemí pro více než 600 zaměstnanců.

 
 

SKUPINA ČEZ

https://www.cez.cz

Skupina ČEZ patří mezi nejvýznamnější ekonomické subjekty v České republice a působí dále v zemích západní, střední a jihovýchodní Evropy. Hlavni předmět podnikání tvoří výroba, distribuce, obchod a prodej v oblasti elektřiny a tepla; obchod a prodej v oblasti zemního plynu; poskytování komplexních energetických služeb ze sektoru nové energetiky a těžba uhlí. Skupina ČEZ je jednou z deseti největších energetik v Evropě, má více než 7 milionů zákazníků a zhruba 28 tisíc zaměstnanců. Během své existence odvedla z dividend svým akcionářům 343 miliard korun. Z toho českému státu více než 230 miliard korun a další desítky miliard korun na srážkové dani z dividend.

 
 

Český hokej

https://www.ceskyhokej.cz/

 
 

Pivovar Holba a.s.

www.holba.cz

V současné době patří pivovar Holba k první desítce největších pivovarů v ČR. Založen byl v roce 1874 v malebném prostředí jesenických hor, v Hanušovicích, v místní části zvané Holba. Zakladatelem byl mladý sládek Josef Mullschitzký. Hanoušovické zlatavé moky získaly již spoustu ocenění. K nejoceňovanějším nepatří již pouze Šerák, ale i ostatní produkty pivovaru.

 
 

RECOVERA

https://www.recovera.cz

Už z našeho názvu Recovera Využití zdrojů je naše poslání zřejmé: obnovujeme zdroje pro budoucnost. Tyto zdroje vidíme v odpadech a jejich dalším využití, aby neskončily na skládce. Recyklujeme plastové odpady a zabýváme se dalšími způsoby materiálového nebo energetického využití. Umíme nakládat se speciálními odpady. Byli jsme u založení České asociace oběhového hospodářství a zasadili se o omezení skládkování v ČR. Mezi našimi 10 000 zákazníky jsou jak průmyslové podniky, tak obce a města, z naší nabídky služeb si vybere každá organizace. Působíme v provozech po celé České republice.

 
 

Milan Sůkal

https://www.global-wines.cz/vinarstvi-sukal

Rodinnou vinařskou firmu založil v roce 1990 pan Miloslav Sůkal. V témže roce si nechal od družstva vrátit pozemky a do roku 1993 vysázel 0,5 ha vinice. V roce 1996 převzal vinařství syn Milan a do roku 2003 společně vysázeli 5 ha nových vinic. Od roku 1996 začali s výrobou jakostních a přívlastkových vín, která se od roku 1997 plní pouze do lahví.

 
 

WTC Písečná

wtc-pisecna.eu

WTC Písečná je tradiční český výrobce zemědělské a komunální techniky. V našem výrobním závodu v Písečné má výroba zemědělské dopravní techniky tradici od roku 1968. Do portfolia naší výroby aktuálně patří traktorové návěsy BIG, traktorové přívěsy BSS, traktorové nosiče kontejnerů PORTÝR, traktorové přepravníky zvířat PARDÁL a traktorové přepravníky balíků PLT – všechny uvedené produktové řady obsahují několik variant produktů. Děláme vše proto, aby značka WTC Písečná znamenala synonymum pro poctivou zemědělskou a komunální dopravní techniku. Jsme a budeme ryze česká výrobní společnost.

 
 

AQUATEC VFL s.r.o.

www.domovnicov.cz/

Společnost AQUATEC VFL s.r.o. na základě dlouholetých zkušeností mezinárodního týmu spolupracovníků v oblasti čistění odpadních vod přináší inovovaný a unikátní model domovní čistírny odpadních vod, který je také nosným bodem jejího výrobního programu, v rámci kterého nabízí úplnou typovou řadu čistíren odpadních vod od domovních, montovaných a kompaktních železobetonových až do 20 000 EO.

 
 

Hotel Sport

https://hotelsumperk.cz

Zrekonstruovaný Hotel Sport Šumperk nabízí kompletně nové apartmány s kuchyňkou o rozměru 50 m2. Je situován v prostředí Tyršova stadionu v Šumperku. V bezprostřední blízkosti se nachází zimní stadion, fotbalový stadion a atletická dráha.

Hotel je vhodný pro sportovní soustředění, firemní akce, ale i jednotlivce. Poskytujeme krátkodobé i dlouhodobé ubytování. Součástí ceny apartmánů je bezplatné parkoviště a Wi-Fi.