Vstupné pro sezónu 2022/2023

Vstupné pro sezónu 2022/2023

Klub, neděle 10.7.2022
Přípravná utkání za 60 Kč, mistrovské zápasy za 120 Kč a permanentní vstupenky za 2000 Kč. Takto vypadají ceny vstupného pro sezónu 2022/2023. Podrobné informace o vstupenkách naleznete níže.
SKUPINA ČEZ

PŘÍPRAVNÁ UTKÁNÍ

  • jednorázové vstupné: 60 Kč
  • Jednorázové vstupenky na přípravná utkání lze zakoupit nejdříve hodinu před začátkem utkání, a to na pokladně č. 1 (u parkoviště před hotelem Sport).

Majitel vstupenky dává svým zakoupením souhlas s dodržováním návštěvního řádu Škoda arény. Zároveň je povinen mít vstupenku neustále u sebe. V případě reklamačního konání je potřeba předložit nepoškozenou vstupenku.

Vstupenka platí na utkání označené na vstupence, nelze ji použít pro vstup na jiná utkání.

MISTROVSKÁ UTKÁNÍ

  • jednorázové vstupné: 120 Kč
  • děti do 130 cm zdarma
  • ZTP-P zdarma

Jednorázové vstupenky na soutěžní utkání lze zakoupit přímo ve Škoda aréně, nejdříve hodinu před začátkem mistrovského utkání, a to na pokladnách č. 1 (u parkoviště před hotelem Sport) a pokladně č. 2 (od tribuny fotbalového stadionu). Výjimkou jsou riziková utkání, kde jsou bližší informace o otevření pokladen i dostupnosti vstupenek aktualizovány prostřednictvím oficiálních webových stránek klubu.

Majitel vstupenky dává svým zakoupením souhlas s dodržováním návštěvního řádu zimního stadionu a aktuálními covidovými opatřeními z úrovně státních orgánů ČR. Zároveň je povinen mít vstupenku neustále u sebe. V případě reklamačního konání je potřeba předložit nepoškozenou vstupenku.

PERMANENTNÍ VSTUPENKA

Permanentka platí na domácí utkání základní části Chance ligy (26 zápasů) v sezóně 2022/2023.

  • cena permanentní vstupenky: 2000 Kč

Prodej permanentních vstupenek bude probíhat pouze na pokladně č.1, a to v době přípravných a mistrovských utkání.


V případě neodehrání plného počtu utkání z důvodů vyšší moci, či nařízení vlády resp. hokejového svazu, se finanční částka nevrací. Při koupi permanentky toto kupující bere na vědomí. V případě účasti klubu v nadstavbových částech sezóny se budeme snažit nabídnout fanouškům další zvýhodněné balíčky vstupenek na tato utkání.

V případě návštěvnického limitu osob ve Škoda aréně, budou na utkání vpuštěni nejdříve členové fanklubu DraFans, následně držitelé permanentek, VIPek a potom ostatní, a to do vyčerpání kapacity povolené kvóty návštěvníků.

Zakoupením vstupenky dává divák souhlas s dodržováním návštěvního řádu zimního stadionu. Zároveň je povinen mít vstupenku či permanentku neustále u sebe. V případě reklamačního konání je potřeba předložit nepoškozenou vstupenku. Permanentní vstupenky lze zakoupit na pokladně zimního stadionu během domácích přípravných a mistrovských zápasů.

V souvislosti s předpokládaným výrazným nárůstem návštěvníků hokeje žádáme veřejnost, aby chodila na hokej s patřičným předstihem a tím nepřišla o část zápasu, popř. o úvodní ceremoniál.

Závěrem klub upozorňuje všechny návštěvníky, že ve Škoda aréně byl vybudován kamerový systém se záznamem, který nepřetržitě monitoruje všechny prostory uvnitř a tím lze zpětně dohledat všechna jednání v rozporu s návštěvním řádem.

UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY NÁVŠTĚVNÍKY ŠKODA ARÉNY

Z důvodu probíhající přístavby zimního stadionu bude během celé následující sezóny uzavřena severní tribuna, která se nachází naproti střídačkám (za trestnou lavicí). V důsledku stavebních prací tak bude celková kapacita zimního stadionu snížena. My ale pevně věříme, že si i přes tuto menší komplikaci cestu do Škoda arény najdete a případně si dočasně zvolíte jiné místo na tribuně, odkud budete moci Draky podporovat.