Za permici sleva na dres a plakát zdarma

Za permici sleva na dres a plakát zdarma

Tisková zpráva, pondělí 1.8.2016
Hokejistům bojujícím o sestavu Draků začíná příprava na sezonu, přišel čas také na fanoušky. Zatímco suvenýry a nové dresy jsou ještě ve výrobě, permanentní vstupenky na druholigovou sezonu 2016/2017 jdou do prodeje od 8. srpna. Pro novou sezonu klub připravil dvě novinky, které nové majitele permanentek určitě potěší.
SKUPINA ČEZ

Prodej permanentek bude probíhat v klubové prodejně vedle hlavního vstupu na stadion. Provozní doba prodejny je v pracovní dny 9:00 – 17:00, v sobotu 8:00 - 12:00. Permanentky půjde koupit rovněž na pokladnách zimního stadionu v Šumperku během domácích přípravných utkání.

Cena sezonní vstupenky je 1000,- Kč a držitele opravňuje ke vstupu na všechna domácí soutěžní utkání klubu, tedy na 20 zápasů v základní části a další zápasy v případné nástavbové části nebo play-off.

Novinkou je sleva 10% pro držitele permanentky na nákup dresu v klubové prodejně a dárek v podobě podepsaného plakátu Draků pro nadcházející sezonu.

Samozřejmostí je sleva 50% na nákup permanentky pro děti do 130 cm výšky. Jednotlivé vstupné na domácí mistrovská utkání bude činit 50,- Kč, děti potom zaplatí 30 Kč.

Podmínky pro obdržení 10 % slevy na nákup dresu a na dárek v podobě týmového plakátu

Držitel permanentky Draků na sezonu 2016/2017 má právo zakoupení právě jednoho kusu personifikovaného dresu (číslo a jméno dle vlastního výběru) pro sezonu 2016/2017 se slevou 10 %. Při nákupu je držitel permanentky povinen tuto předložit a složit finanční zálohu ve výši 60 % ceny dresu se započtenou slevou (800,- Kč), to je 480,- Kč. Zbytek ceny dresu (320,- Kč) zaplatí při vyzvednutí hotového dresu. Dresy a další suvenýry se budou hromadně objednávat vždy poslední úterý v měsíci.

Držitel permanentky Draků na sezonu 2016/2017 má právo na vyzvednutí právě jednoho týmového plakátu podepsaného hráči Draků oproti předložení permanentní vstupenky a zapsání si jejího čísla. Datum, od kdy budou plakáty k dispozici, dá klub vědět prostřednictvím sociálních médii, webových stránek a rovněž toto bude vyhlášeno během nejbližšího soutěžního domácího zápasu, kdy klub vytištěné plakáty obdrží.