Permanentky na Chance ligu v prodeji!

Permanentky na Chance ligu v prodeji!

Klub, sobota 13.6.2020
První sraz mužstva před novou sezónou začne 13.7., a v ten den také přineseme informace o složení hráčského kádru. Vy si klidně můžete už teď zakoupit novou permanentní vstupenku na novou sezónu 2020/2021, a to exkluzivně ve firmě Grafotyp s.r.o. na Polské ulici. Od 1.8. se pak cena této vstupenky zvedá.
SKUPINA ČEZ

PŘÍPRAVNÁ UTKÁNÍ

  • jednorázové vstupné: 50 Kč
  • Jednorázové vstupenky na přípravná utkání lze zakoupit nejdříve hodinu před začátkem utkání, a to na pokladně č. 1 (u parkoviště před hotelem Sport).

Majitel vstupenky dává svým zakoupením souhlas s dodržováním návštěvního řádu Škoda arény. Zároveň je povinen mít vstupenku neustále u sebe. V případě reklamačního konání je potřeba předložit nepoškozenou vstupenku.

Vstupenka platí na utkání označené na vstupence, nelze ji použít pro vstup na jiná utkání.



MISTROVSKÁ UTKÁNÍ

  • jednorázové vstupné: základní část, play-down a baráž 100 Kč, předkolo playoff a playoff 150 Kč
  • děti do 130 cm zdarma
  • ZTP-P zdarma

Jednorázové vstupenky na soutěžní utkání lze zakoupit přímo ve Škoda aréně, nejdříve hodinu před začátkem mistrovského utkání, a to na pokladnách č. 1 (u parkoviště před hotelem Sport) a pokladně č. 2 (od tribuny fotbalového stadionu). Výjimkou jsou riziková utkání, kde jsou bližší informace o otevření pokladen i dostupnosti vstupenek aktualizovány prostřednictvím oficiálních webových stránek klubu.

Majitel vstupenky dává svým zakoupením souhlas s dodržováním návštěvního řádu zimního stadionu. Zároveň je povinen mít vstupenku neustále u sebe. V případě reklamačního konání je potřeba předložit nepoškozenou vstupenku.



PERMANENTNÍ VSTUPENKA

Permanentka platí na domácí přípravná utkání a domácí utkání základní části Chance ligy v sezóně 2020/2021. Jedná se tedy o 26 mistrovských utkání a minimálně 4 přípravné zápasy. Ceny jsou nastaveny následovně:

  • 1800 Kč od 7. 7. do 31. 7.
  • - zvýhodněný předprodej pouze v prodejně Grafotyp s.r.o., Polská 79/8, Šumperk (tel. číslo 602 581 900).
    Nákupem této permanentky ve zvýhodněném období získá fanoušek vstup na 8 utkání Chance ligy zdarma. K tomu má nárok navštívit zdarma přípravná utkání v ceně dalších minimálně 200 Kč, včetně zápasu s extraligovým týmem HC Vítkovice Ridera.
  • 2100 Kč od 1. 8. do 12. 9.
  • - předprodej v prodejně Grafotyp s.r.o. (tel. číslo 602 581 900) a na pokladnách Škoda arény během přípravných utkání.
    Nákupem této permanentky získá fanoušek vstup na 5 utkání Chance ligy zdarma a k tomu má nárok navštívit zdarma zbývající přípravná utkání klubu.
  • 2100 Kč od 14. 09.
  • - od prvního mistrovského utkání půjde permanentní vstupenky zakoupit pouze na pokladnách Škoda arény během utkání Chance ligy. Vstupenky na jednotlivá utkání lze nadále zakoupit v předprodeji v prodejně Grafotyp s.r.o. (tel. číslo 602 581 900).

V případě neodehrání plného počtu utkání z důvodů vyšší moci, či nařízení vlády resp. hokejového svazu, se finanční částka nevrací. Při koupi permanentky či vstupenky v předprodeji toto kupující bere na vědomí. V případě účasti klubu v nadstavbových částech sezóny se budeme snažit nabídnout fanouškům další zvýhodněné balíčky vstupenek na tato utkání.

V případě návštěvnického limitu osob ve Škoda aréně, budou na utkání vpuštěni nejdříve členové fanklubu DraFans, následně držitelé permanentek, VIPek a potom ostatní, a to do vyčerpání kapacity povolené kvóty návštěvníků.

Zakoupením vstupenky dává divák souhlas s dodržováním návštěvního řádu zimního stadionu. Zároveň je povinen mít vstupenku či permanentku neustále u sebe. V případě reklamačního konání je potřeba předložit nepoškozenou vstupenku. Permanentní vstupenky lze zakoupit na pokladně zimního stadionu během domácích přípravných a mistrovských zápasů.

V souvislosti s předpokládaným výrazným nárůstem návštěvníků hokeje žádáme veřejnost, aby chodila na hokej s patřičným předstihem a tím nepřišla o část zápasu, popř. o úvodní ceremoniál.

Závěrem klub upozorňuje všechny návštěvníky, že ve Škoda aréně byl vybudován kamerový systém se záznamem, který nepřetržitě monitoruje všechny prostory uvnitř a tím lze zpětně dohledat všechna jednání v rozporu s návštěvním řádem.